AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatında Serdal Kaya Dönemi Başladı - Erdemli HaberErdemli Haber

29 Mart 2024 - 08:11

AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatında Serdal Kaya Dönemi Başladı

AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatında Serdal Kaya dönemi resmen başladı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezine çağrılan 4 kişiden biri olan Serdal Kaya teşkilat başkanı Erkan Kandemir’den mazbatasını alarak Erdemli’de coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.

AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatında Serdal Kaya Dönemi Başladı
Son Güncelleme :

17 Ocak 2020 - 15:18

102 views

AK Parti Erdemli İlçe binasında düzenlenen karşılama proğramına AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Erdemli İlçe teşkilatına vekaleten bakan Harun Kılıç, Erdemli Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Proğramda Süleyman Pantaş Kuran-ı Kerim ve dualar okudu. Karşılama proğramında birlik, beraberliğin altı çizildi. Proğramda AK Parti Erdemli İlçe Başkan Vekili Harun Kılıç “Bu saatten sonra partimizde birlik, beraberliği sağlayıp bulunduğu noktadan çok daha üstün bir noktaya getirmek. Hiç kimse bizim ayrı gayrı olduğumuzu düşünmesin Serdal Kaya benim kardeşimdir. Ne zaman destek isterse ben yanındayım. Bu programa katılan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kaydetti.

 

            Ak Parti Erdemli ilçe başkanı Serdal Kaya ise şunları kaydetti; “Şuan söylenecek çok fazla şey yok. Son 24 saattir Erdemli, gerek sosyal medyadan gerek Erdemli kamuoyunda söyleyecekleri her şeyi söylediler. Bunun için ben Erdemliye ve buraya gelen tüm kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim Ak Parti teşkilatının içinden gelmiş biri olarak zaten birbirimizi tanıyoruz. Bu kutlu davanın her kademesinde görev almış biri olarak, gençlik kollarında başladığım hizmet yarışında sizlerin desteğiyle görev yapmaktan büyük onur duyduğum partimize ilçe başkanı olarak bugün siz değerli Erdemli’li hemşerilerimizin hizmet ve huzurundayım. Siz değerli hemşerilerimize hizmet ederken rehberimiz Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız ve dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan olacağından hiç şüpheniz olmasın. Hiç kimseyi ötekileştirmeden ve dışlamadan omuz omuza yürüyeceğiz. Küskünleri kucaklayacağız. Gönlü kırılanların gönlünü alacağız. Sevgili gençler, gençlik kollarında hizmete başladığım Ak Partide sizlerinde çekeceği hiçbir emeğin boşa gitmeyeceğinden emin olmanızı istiyorum. Bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle çalışkan, dinamik, asla halktan kopuk olmayan yönetim oluşturmaya çalışacağız. Bu konuda kriterlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kriterleri olacaktır. “ 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.